Recente waterprojecten

Aquastyle heeft een lange en brede ervaring op het gebied van fonteinen en waterkwaliteit. Wij leveren, installeren en onderhouden diverse fonteinen. De inzet van fonteinen kan ook deel zijn van een programma om waterkwaliteit van grote vijvers te verbeteren. Daarnaast verhuurt Aquastyle fonteinen voor evenementen. Een voorbeeld daarvan zijn de waterschermen waarop spectaculaire beelden kunnen worden geprojecteerd. Hieronder presenteren we met trots een aantal van onze projecten.

waterprojectie evenement
verhuur

Mauritshuis museumnacht

Geïnspireerd door het schilderij ‘Oude vrouw en jongen met kaars’ van Peter Paul Rubens, maakten Beeldjutters deze projectie op water voor het Mauritshuis tijdens de Museumnacht Den Haag.

verkoop

Dry deck fontein

Bij blindeninstituut Bartiméus in Zeist installeerde Aquastyle deze zogenaamde ‘Dry deck’ fontein. Een sfeervolle en ook veilige toevoeging.

verkoop

Meerstralen fontein Westgaarde

Meerstralen sierfontein op begraafplaats Westgaarde te Amsterdam. Aquastyle verzorgt ook het jaarlijks onderhoud van deze fontein.

verhuur

Fonteinverhuur Liquicity

Fonteinverhuur voor het evenement Liquicity. De fontein dient hier als scherm waarop allerlei beelden worden geprojecteerd, een spectaculair gezicht! In samenwerking met Beeldjutters.

verkoop

Spugende beelden in Woensel

Het spugen wordt geactiveerd zodra er iemand langs loopt. De kleine hoeveelheid water geeft een verrassingseffect. Een echte aandachttrekker in Woensel (Eindhoven). In samenwerking met de kunstenaar Renee Reijnders.

verhuur

Vreeswijk bij kaarslicht

Aquastyle verzorgt de fontein voor deze bijzondere avond met alleen kaarslicht in de stad. Een jaarlijks terugkerend evenement.

verhuur

Waterscherm Paleis Soestdijk

Een spetterend decor voor openluchtopera Orfeo ed Euridice. Waterscherm van circa 80 meter breed en 9 meter hoog in de vijver van Paleis Soestdijk.    

verkoop

Waterwerk Wijchen

Waterwerk op het schoolplein van de Paschalisschool te Woezik – Wijchen. Ontwerp door Diederik Klomberg. Uitgevoerd door Zulliani Kunstwerken. Het watersysteem is ontworpen en gemaakt door Aquastyle.

verhuur

Illuminatieplan Nijmegen

Illuminatieplan Keizer Karel plein, Nijmegen. In de maanden dat er blad aan de bomen zit, wordt er na middernacht zachtjes verlicht, in gepaste kleuren. De schermen worden met het oog

beluchter voor grote vijver verhuur
verhuur

Beluchters bij Schiphol

Beluchters bij Schiphol. Het huren van een fontein voor verbetering van de waterkwaliteit en/of vorstvrij houden van een vijver.